Trubka perinetová Yamaha YTR 3335S


Více informací

Cena s DPH: 19 990,- Kč
Cena bez DPH: 16 521,- Kč
Dostupnost: Skladem
Výrobce
Yamaha
Záruka
36 měsíců

Yamaha YTR 3335S je perinetová školní trubka ze série Student s reverzním hlavním ladícím snížcem. Nástroj má nový typ ozvučníku a nové monelové písty. Nabízí plynulý a snadno dosažitelný zvuk, který je bohatý a působivý. Model YTR3335S je navržen tak, aby splňoval veškeré potřeby hráče začínajícího na žesťový hudební nástroj. Součástí dodávky je nátrubek TR-11B4 a pouzdro TRC-201E.

Nabízí ML vrtání 11,65mm, ozvučník s průměrem 123mm. Ladící snížec a pístové ventily jsou vyrobeny ze speciální slitiny niklu a mědi (monel), který zvyšuje odolnost nástroje. Je vybaven dvěma vodními klapkami a nastavitelným třetím kroužkem. Povrchové provedení je postříbření.



Přehled

Poprvé firma Yamaha vytvořila studentskou trumpetu reverzním hlavním ladícím snížcem umožňujícím výjimečný pocit a odezvu při hře. YTR-3335S má navíc i výztuhu na hlavním ladícím snížci pro vyrovnaný a pevný zvuk. Nově vytvořený dvoudílný ozvučník ze žluté mosazi má perfektní parametry pro potřeby studentů. Nabízí snadnou odezvu a ideální tloušťku dvoudílného ozvučníku ze žluté mosazi, což studentům usnadní jejich začátky a rozvíjení jasného zvuku.



Reverzní ladící snížec


Reverzní ladící snížec umožňuje snadné foukání a příjemný a pohodlný pocit při hře.



Ozvučník ze žluté mosazi

Nově zkonstruovaný, odolný, ale lehký dvoudílný ozvučník je vyroben ze žluté mosazi pro optimální hratelnost a podporu dobré techniky hry a výdrže.



Nové písty, pouzdra pístů a klapky


Vysoce odolné písty z monelové slitiny a také nově zkonstruované klapky pístů a víčka napomáhají prodloužit životnost nástroje, zatímco maximálně vylepšují kvalitu zvuku.



Nové ladící snížce


Druhý a hlavní ladící snížce jsou vytvořeny za použití stejné metody jako u špičkových high-end Yamaha modelů, a nabízejí vyrovnanost, jemnější zvukové zabarvení a zvýšenou odolnost.



Žebrování


Žebrování hlavního ladícího snížce umožňuje vytvářet více soustředěný zvuk, který je soudržnější.



Pouzdro


Součástí dodávky je pouzdro TRC-201E ve stylu batohu.



Příslušenství

Součástí dodávky je nátrubek Yamaha MP TR-11B4, sada pro čištění a údržbu nástroje a měkké pouzdro Yamaha TRC-201E.


Připravil PJ

  • Ladění: Bb
  • Ozvučník: dvoudílný
  • Materiál: žlutá mosaz
  • Průměr ozvučníku: 123mm (4-7/8")
  • Průměr vrtání: ML 11.65mm (0.459")
  • Hmotnost: střední
  • Povrchová úprava: postříbření
  • Nátrubek TR-11B4
  • Pouzdro TRC-201E
  • Příslušenství: sada na čištění a údržbu