Basová hlava Markbass Little Mark Vintage 1000


Více informací

Cena s DPH: 22 990,- Kč
Cena bez DPH: 19 000,- Kč
Dostupnost: Obvykle do 10 dnů
Výrobce
Markbass
Záruka
24 měsíců

Little Mark 1000 je vybaven lampovým preampem pro bohatý a vřelý tón, plný harmonických.
Koncový zesilovač 1000W MPT (Mark Proprietary Technology)

Ultralehká hlava poskytuje zesílení díky nadupanému koncovému zesilovači 1000W MPT, poskytuje obrovský výkon a významnou rezervu, ale zároveň i úžasnou konkrétnost a dynamiku.


Téměř všechny basové aparáty na trhu využívají tentýž koncový zesilovač od různých výrobců, který navíc není speciálně vyroben pro basové nástroje. V Markbass Marco De Virgiliis hodně investoval do R&D, aby vytvořil s vlastní technologií koncového zesilovače, který by byl specificky navržen tak, aby respektoval a oslavoval tón vašeho nástroje.


Ovladač limiteru
Tenhle ovladač nabízí moderní reakci, když ho vytočíte na maximum, nebo ho nastavte na nulu, abyste dostali ten starý zvuk s jeho typickým zkreslením, které dostanete, když je limiter opravdu nízko. A samozřejmě dostanete všechno mezi tím.


Nový design EQ, 3-polohový přepínač
Čtyřpásmový EQ na Little Mark Vintage 1000 má nové nastavení frekvenčních středů, všechny jsou vyladěné tak, aby poskytovaly vyvážený tón, který snadno projde mixem, plus 3-polohový přepínač se třemi užitečnými EQ presety, abyste se rychle dostali k rovnému nastavení, CUT nastavení má ořezané středy a vytažené basy a výšky, a OLD nastavení ořezává výšky pro dosažení vintage tónu.

Opravdový DI box
Symetrický DI výstup s transformátorem je optimalizován, aby poskytoval ryzí, bohatý a lineární zvuk na všech frekvencích. Přestože hlavy Little Mark již měly kvalitní DI obvody, transformátor upgraduje výkon DI a nabízí vám tak opravdový DI box uvnitř zesilovače, poradí si s extrémními výkyvy, aniž by je nějak zkreslil nebo zabarvil.


Špičkové prvky série Gold Line
Little Mark Vintage 1000, stejně jako všechny výrobky série Gold Line, je vybaven pozlacneými obvody a špičkovými výběrovými komponenty, které poskytují nejryzejší a nejčistší zvuk, jaký si dokážete představit.


Mute a spínač EQ sekce
Footswitchem spínatelný Mute je jedním z nejžádanějších prvků, aby se dalo tiše naladit nebo přehodit nástroj. Volitelný duální footswitch rovněž umožňuje zapnout a vypnout EQ sekci.


Little Mark Vintage 1000 má stejně kompaktní velikost a nízkou hmotnost, jako všechny zesilovače Little Mark.

Zpracoval RS

  • Vstupní impedance: 500 Kohm
  • Gain: rozsah -46 dB až +23 dB
  • Master Volume (celková hlasitost)
  • DI Level
  • Limiter (od 0 do MAX)
  • Ground Lift (spínač na zadním panelu)
  • Pre/Post EQ (spínač na zadním panelu)
  • 3-polohový spínač FLAT/CUT/OLD
  • Line Out / DI: symetrický XLR, 600 Ohm transformátorový výstup
  • Effect Send: nesymetrický